Veldje zoekt talent

Veldje

Net zoals vorig jaar zullen wij het einde van het seizoen, en het begin van de vakantie inluiden met een ‘Mini-festival’ in en rondom Odeon. Inmiddels begint het programma al vorm te krijgen met diverse deejays en bands. Maar we hebben nog steeds ruimte voor andere talenten. Dus wil jij dansen, zingen, toneelspelen of op een andere manier de show stelen? Laat het ons weten via info@vetodeon.nl

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


acht − 4 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>