VET-Update

images5ADTA73C

VET Update – September
Er is weer een hard gewerkt door de VET-ers afgelopen weken, we zijn druk bezig om een leuk programma voor jullie klaar te zetten dit jaar. Odeon is hier en daar geschilderd, VET-café is weer in volle gang en de VET-deejays oefenen zich suf met hun nieuwe cursus tot party-deejay. Hier een aantal agendapunten waarmee we hard aan de slag zijn gegaan.

-VET on ice (December, schaatsbaan Veldhoven)
-Bandavond
-Carnaval in Odeon
-DJ Contest
-Foute Party (Januari)
-Mr Moto avond
-VET café

Heb je nog leuke aanvullingen? Of wil je zelf meehelpen? Let us know!

Info@vetodeon.nl

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


× 2 = achttien

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>