Binnenkort VETTE DJs

Vette DJ’s

20130118-IMG_0697

Volgende week zullen enkele leden van deelnemen aan een cursus van enkele avonden door Dominic Graat die hun alles gaat vertellen over de tips en trucs van deejays. Binnenkort kunnen enkele VET-ers dus ook ingezet worden als deejay! Dus mocht je nog een beginnen deejay zoeken, let us know! Op Veldje zullen enkelen van hun ook kort draaien, daar gaan we in de toekomst nog van horen! Talenten!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


× zes = 24

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>